Blogg

Off we go!

And we are on our way! Vi sitter på bussen på väg till Milano Linate för att ta oss till Birmingham. Det är dags att påbörja vårt Champions League-äventyr!

Seriepremiären mot Brescia i lördags slutade 2-2 efter en händelserik match. I första halvlek hade vi mer eller mindre total kontroll över matchen även om de hade mer boll. Vi fick in 1-0 på staff och strax därefter kom även 2-0. Sista sparken i första halvlek kom att bli en straff till dem. Fem straffräddningar blev det förra säsongen för min del så jag kände mig stark och ställde mig i målet med självförtroende och räddade.
I andra halvlek kom Brescia med en enorm press. Vi löpte, men löpte en och en och efter 20 minuter mer eller mindre dog vi. Det var Brescia mot backlinjen. 2-1 kom och även 2-2.
Surt att tappa en 2-0 ledning men sett till matchen var det ett rättvist resultat. Jag blev utsedd till matchens lirare och jag fick det formbesked jag ville inför morgondagens match!

Matchen var tyvärr dyrköpt då vår ena landslagsback fick utgå med knäskada efter 6 min. Vår landslagsmittfältare är fotskadad och vår tysk-italienska är fortfarande inte spelklar pga transferproblem. Dock hoppas vi att vår kapten är med från start imorgon!

Ikväll blir det träning på matcharenan (hoppas vi) och sedan lite mer videoanalys. Imorgon 14.00 engelsk tid smäller det!

Ha det gott!
Stéphanie