Blogg

En glad tränare

I förrgår kom jag till träningen och såg vår tränares bil. Han är på tränarkurs tre gånger i veckan så hade inte sett honom på några dagar. Tänkte att han skulle vara sitt vanliga glada jag (ska läsas ironiskt) så tog ett djupt andetag och klev in.
Möttes av ett stort leende och sedan kramade han mig och gav mig en puss på kinden. Frågade honom vad som hänt och förklarade att jag alltid är nervös när han är sådan för det brukar vara något skumt på gång, men han sa att han bara var glad.
Vår kapten kom senare, chockad även hon. Hon berättade att han gett henne två pussar och att han inte pussat henne på tio år. (Puss som i italienska hälsningspussar så ni inte tror något annat hehe).
På mötet efteråt gav han oss komplimanger. Något som inte händer ofta, hans filosofi är som innan berättat att positiva saker är inte nödvändiga att höra.
Jag fick även avsluta en hel fråga/mening utan att bli avbruten (händer aldrig) samt höra att det var ”en mycket intelligent fråga”.

Dag tre nu och han strålar fortfarande. Härligt! Har sagt till honom att vi njuter i alla fall 2,5 timme till innan vår match mot Roma startar 😉

Det är härligt att mötas av ett leende. Bara att hoppas att det håller så länge som möjligt, så skulle man njuta av att komma till träningen varje dag!

Håll tummarna!
Stéphanie