Blogg

Dags att ta oss i kragen

Det är dags att ta oss i kragen efter en usel start på säsongen.
I lördags hade vi chansen att spela vårt spel mot Chiasellis och få tillbaka självförtroendet inför onsdagens CL-retur, men istället gjorde vi en ny plattmatch. 1-1 var inte ett önskat resultat! Att det andra korsbandet på två matcher rök hjälpte inte heller till…

På onsdag gäller det att det är ett annat lag på planen. Ett lag som springer och krigar för varandra. För skulle inte spelet finnas där så kan man alltid springa. Springa tills man spyr och ge allt. Oavsett resultat så måste varje spelare kunna gå rakryggad ut från planen och själv känna att ”jag gjorde allt jag kunde idag”.
Eftersom vår matcharena inte har godkänt tak så kommer vi att spela på Stadio Bentegodi, där Hellas och Chievo spelar sina matcher. För två år sedan spelade vårt lag CL där med 15,000 supportrar på läktarn. Om det blir det antalet på söndag vet jag inte, men vi hoppas på mycket folk och rörelse för vi har behov av all hjälp vi kan få!

Imorgon kommer vi träna på matcharenan. Eftersom vi i vanliga fall spelar på konstgräs så är det skönt att vi kan känna på underlaget imorgon.
Efter träningen kommer vi åka upp till San Zeno, där vi hade försäsong, för ett dygn på hotell med endast laget närvarande. Fokus fokus fokus är ordet fram till 20.30 på onsdag när domarn blåser i pipan!

Ha det gott!
Stéphanie