Blogg

I sista minuten...

…as always!

Förra veckan hade vi ingen målvaktstränarkurs och då tänkte jag att ”nu, nu ska jag plugga och få in allt i skallen”. Gjorde jag det? Nej. Det fanns SÅ många (o)viktiga saker som kom i vägen.
Denna veckan har vi kurs och det är fullt ös varje dag och såklart infinner sig ångesten över att jag har slutexamen på fredag och att det känns som jag inte fått in något av fysbiten i skallen. Vad händer då? Jo, nu klockan 00.55 onsdagsnatt har jag precis pluggar så bra och effektivt i två timmar och får tvinga mig att lägga mig.
Det var likadant när jag gick i skolan – varför ska man alltid komma igång i sista minuten. Blir så trött på mig själv!!

Nej nu ska jag hoppa i säng och försöka komma upp och fortsätta mitt studieflow innan första träningen imorgonbitti!!

Natti natti!
Stéphanie