Blogg

Första förlusten

Nere på jorden igen efter helgens förlust med 1-0 borta mot Mozzanica.
Vi visste att det skulle bli svårt, dels för att det var de som gett oss störst problem hitintills men även för att de har en svårspelad plan som inte tillåter att spela bollen på marken. Det är dock inget som ska vara ett försvar för det var något vi visste redan innan. Under mina sex år i Italien har VARJE match borta mot Mozzanica sett EXAKT likadana ut. Suck!
Vi förlorade matchen för att motståndarna var etta på både första- och andrabollarna samt att vi inte hade tillräckligt med kyla framför mål.
Nu är det bara tre poängs skillnad mellan oss och Brescia som vi möter om två veckor. Det kommer bli krig på planen, var så säkra.
För oss gäller det att inte ta denna förlusten allt för hårt utan knyta näven i fickan och jobba stenhårt för att komma bra förberedda till matchen!

Tyvärr åkte jag på halsont och hela faderullan i helgen. Blev hemskickad efter en timmes träning igår och är idag fast under täcket. Trist för känner att jag är riktigt på gång och vill bara vara ute på planen. Ska i alla fall ta en runda till planen och träffa vår doktor så jag får i alla fall lite vitaminer från den underbara vårsolen!

Host och snörvel!
Stéphanie