Blogg

FF

…hade man ibland när man bodde med föräldrarna. I helgen har jag dock haft SF – sambofritt.
Vi spelade nere i Chieti i lördags och kom hem sent och eftersom jag hade kurs idag så kändes det inte lönt att åka till Verona för en dag. Mina två lagkamrater var för första gången båda iväg på vars ett håll vilket gav mig lägenheten i Florens för mig själv.
Jag tycker i stort sett att det funkar bra att bo tillsammans, men oj vad jag har njutit.
Att gå ut i köket halvnaken och sitta på toan med öppen dörr – det är frihet det!

Igår vaknade jag och åkte till stan för pannkaksfrukost med Lisa Ek. En liten tur i stan med minishopping innan jag åkte hem och förberedde veckans mat. Fick passa på eftersom vi brukar trängas tre stycken i vårt lilla kök! Pluggade till uppkommande examen och bestämde mig därefter att traska till stadion för att se Fiorentina-Sampdoria. Det är lyxigt med att ha abonnemang vilket gjorde att jag träffade upp några lagkamrater inne på stadion efter en halvtimme spelad.
Dagen kändes riktigt avslappnad och skön när man bara hade sig själv att tänka på och inga tider att passa!

Idag åkte jag ner för att testa ett gym. Har kommit underfull med att jag saknar gymmet. Dels får jag träningarna gjorda när jag har ett ställe att gå på plus att man kommer ut och träffar lite folk. Imorgon ska jag prova ett annat sen får vi se vilket det bli!
Idag hade jag målvaktstränarkursen igen. På fredag är det examen som gäller och jag är riktigt nervös över den muntliga examen framförallt med fystränaren. Usch och fy, håll en tumme för mig!

Nej nu blev det sent… Hoppas att jag för en gångs skull kan sova en hel natt utan att vakna 3-4 gånger full med myggbett för att jaga de kräken mitt i natten!
Natti natti på er!
Stéphanie